فروش گلوکونات کلسیم غذایی

ساخت وبلاگ

دکستروز

دکستروز

نامهای دیگر: قند ذرت، قند انگور، گلوکز مونوساکارید
فرمول شیمیایی: C6H12O6
گرید های محصول: خشک ، مونو هیدرات(آبدار)
کشورهای تولید کننده : فرانسه - آلمان
بسته بندی: کیسه 25 کیلوگرمی

دکستروز

دکستروز ماده ای قندی استحصالی از ذرت بوده که به صورت صنعتی از اثر حرارت و اسید یا آنزیم ها بر نشاسته ذرت و هیدرولیز کامل آن بدست می آید. در بازار ایران دو نوع دکستروز موجود است، دکستروز موتو هیدارت یا همان آبدار که حاوی نه درصد آب کریستالیزه است با ظاهر کریستالی، سفید و پودر شکل و بی بو و بیشترین کاربرد را دارد. دکستروز خشک با ظاهر بلوری شکل پودر و با طعم شیرین که حاوی حدود نیم درصد اب کریستالیزه است. از لحاظ کاربرد تجاری گلوکز به شربت ذرت که مخلوطی از گلوکز،دکسترین و دیگر قندها است گفته می شود و گلوکز خالص، دکستروز نامیده می شود. دکستروز به طور مستقیم و کاملا توسط مخمرها تخمیر داده می شود، بنابراین به صورت وسیع در محصولاتی مانند نان که فرآیند تخمیر دارند استفاده می شود. دکستروز معمولا به عنوان یک شیرین کننده در غذاهای بسته بندی شده و فرآورده های غذایی به علت قابلیت دسترسی گسترده آن استفاده می شود. این محصول دارای طعم خوش و "خنک کننده" است که طعم غذاهایی را که برای شیرین کردن از آن استفاده می شود، را طعم می دهد. این محصول را به منظور افزایش و تثبیت رنگ آمیزی مواد غذایی، و همچنین برای افزایش زمان نگهداری مواد غذایی بسته بندی شده استفاده می کنند.

کاربردهای غذایی دکستروز

محصولات حاوی دکستروز

دکستروز می تواند در بعضی از غذاها یا نوشیدنی ها برای بهبود عملکرد فیزیکی مورد استفاده قرار گیرد و دکستروز می تواند در غذاهای مانند گوشت های خشک شده استفاده می کنند. دکستروز به غذاها اضافه می شود تا آنها را شیرین کرده، و گاهی اوقات به عنوان یک پرکننده یا عامل سازنده مورد استفاده قرار می گیرد. به منظور استفاده از دکستروز به عنوان یک شیرین کننده، آن را باید با یکی از قندهای پیچیده تر (فروکتوز یا ساکاروز) ترکیب کرد، زیرا شیرین بودن دکستروز به مدت طولانی طول نمی کشد تا طعم را برای یک دوره زمانی تشخیص دهد. دکستروز در سس ها، مخلوط های کیک، آب نبات، نوشیدنی های انرژی و دسرهای یخ زده استفاده می شود. همچنین ممکن است در غذاهای خوشمزه مانند گوشت خالص، غذاهای کنسرو شده، سبزیجات، ترشی و تره فرنگی موجود باشد. ممکن است یک غذای خاصی حاوی دکستروز نباشد زیرا ممکن است بر روی یک برچسب تحت نام های دیگر از جمله قند ذرت، شکر گندم، شکر برنج، دکستروز مونوهیدرات، D-گلوکز، قند انگور و دکستروز آنیدراز ظاهر شود.

سایر کاربردهای برای دکستروز

دکستروز دارای شاخص گلیسمی بالا است  به این معنی که سطح قند خون را به سرعت افزایش می دهد، بنابراین در تهیه و تزریق داخل وریدی (IV) و تزریق در بیمارستان برای کاهش قند خون و کم آبی و IV تغذیه استفاده می شود. افرادی که مبتلا به دیابت هستند ممکن است قرص یا ژل دکستروز مصرف کنند تا سطح قند خون خود را بالا ببرند. هنگام استفاده از دکستروز، باید سطح قند خون خود را کنترل کنید تا از قند خون بیش از حد جلوگیری شود. گاهی اوقات دکستروز نیز توسط ورزشکاران استقامتی به عنوان مکمل برای مبارزه با قند خون پایین و گلیکوژن ضعیف شده در طول تمرینات طولانی و یا بعد از تمرین شدید استفاده می شود. همچنین می تواند به عنوان یک حامل در مکمل های غذایی استفاده شود.

دکستروز ابدار

Undefined

سیترات کلسیم

سیترات کلسیم

سیترات کلسیم

نام های دیگر: E333 - پروپان تریکو اسید - کلسیم سیترات
فرمول شیمیایی: Ca۳(C۶H۵O۷)۲
شکل ظاهری: پودر سفید
بسته بندی: 25 کیلویی
سیترات کلسیم نمک کلسیم اسید سیتریک است. معمولا به عنوان یک افزودنی مواد غذایی (E333) و یک نگهدارنده، و گاهی برای طعم استفاده می شود. این محصول به شکلی، شبیه سیترات سدیم است. سیترات کلسیم نیز در برخی از مکمل های کلسیم در رژیم غذایی یافت می شود.

سیترات کلسیم

خواص شیمیایی سیترات کلسیم

سیترات کلسیم در آب بسیار محلول است. کریستالهای سوزنی تری کلسیوم دسیکات تتراهیدرات [Ca3 (C6H5O7) 2 (H2O) 2] · 2H2O از طریق سنتز هیدروترمال به دست می آید. ساختار بلوری شامل یک شبکه سه بعدی است که در آن هیدروژنه هماهنگ شده با کاتدی های Ca2 + با آنیون های سیترات و پیوندهای هیدروژنی بین دو مولکول آب غير هماهنگ کننده آب و دو مولکول آب هماهنگ ارتباط دارد.

تولید سیترات کلسیم

سیترات کلسیم در جداسازی اسید سیتریک از پروتئین تخمیر شده بدست می آید همان پروتئینی که توسط آن اسید سیتریک به صورت صنعتی تولید می شود. اسید سیتریک در محلول گوگرد با هیدروکسید کلسیم خنثی می شود و سیترات کلسیم نامحلول را تولید می کند.
     3 Ca (OH) 2 (s) + 2 C6H8O7 (l) → Ca3 (C6H5O7) 2 (s) + 6 H2O (l)
در نتیجه تولید سیترات کلسیم ممکن است به صورت جامد به فروش برسد یا به اسید سیتریک با استفاده از اسید سولفوریک رقیق تبدیل شود.

کاربرد سیترات کلسیم

در صنایع لبنی ،فراورده های نان و صنایع نوشیدنی به عنوان شلات کننده ،بافر،انعقاد کننده وغنی سازی با کلسیم ... کاربرد دارد.

خواص سیترات کلسیم  بهترین نوع مکمل کلسیم  عوارض قرص کلسیم سیترات  قیمت قرص کلسیم سیترات  قیمت کلسیم سیترات

فارسی

گلوکونات کلسیم

گلوکونات کلسیم

گلوکونات کلسیم

کلسیم گلوکونات یک مکمل معدنی و دارویی است. به عنوان یک دارو با تزریق به ورید برای درمان کلسیم کم خون، پتاسیم خون بالا و سمیت منیزیم استفاده می شود. این مکمل به طور کلی فقط زمانی لازم است که کلسیم کافی در رژیم وجود نداشته باشد. برای درمان یا پیشگیری از پوکی استخوان، به عنوان مکمل قابل استفاده می باشد.

فروش گلوکونات کلسیم

دیگر کلسیم های خوراکی: لاکتات کلسیم

شکل ظاهری لاکتات کلسیم، پودر سفید است. در صنایع غذایی، لاکتات کلسیم اغلب به عنوان یک آنتی اسید استفاده می شود و همچنین برای درمان کمبود کلسیم. لاکتات کلسیم را مبتواند در pH های مختلف جذب ی شود و نیازی نیست که با غذا جذب شود. لاکتات کلسیم را به غذاهای بدون قند برای جلوگیری از پوسیدگی دندان اظافه میکنند. وقتی به آدامس زایلیتول  اضافه شده است، آن رمینرالیزاسیون مینای دندان را افزایش می دهد. همچنین به محصولات غذایی اضافه میکنند تا به نگه داشتن آنها و سفت شدن آن و افزایش عمر مفید آن کمک کند.  لاکتات کلسیم ، پکتین را به پکتات کلسیم غیرقابل حل تبدیل می‌کند؛ لذا در پخت میوه‌ها و سبزی‌ها برای تهیهٔ کمپوت میوه و کنسرو سبزی ، این نمک باعث حفظ قوام میوه‌ها و سبزی‌ها می‌شود. همچنین باعث افزایش حجم و قوام خامه‌های تزئینی و بهبود کیفیت شیرخشک می‌شود. در برخی از شستشو دهان مقابله (OTC) نیز یافت می شود.

فارسی
اسید سولفوریک...
ما را در سایت اسید سولفوریک دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : rezaee tinacheemm4 بازدید : 189 تاريخ : دوشنبه 28 خرداد 1397 ساعت: 13:03